Известие

Collapse
No announcement yet.

парно 33

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• парно 33

Здравеите от 6 месеца карам 33 1.7 ie и сега зимата се чудя , силно ли е парното на алфа 33 ?Моита е с климатик като пусна да върти въздоха в купето е добре обаче като отворя от вън "клапата " духа хладно ,а при затворена клапа пък се потят стъклата Дали е запушено радяторчето?Ама тогава при затворена клапа да върти в купето пак ще е студено
    Винаги може и по зле!!

33 почти няма парно ,а за вентилация да не говорим

Comment

моляяяя ???? спринта няма верно е

Comment

нещо си в гешка само на по старите 33 до колкото знам е кофти но след 91 си е супер
        Alfa Romeo Sport Wagon 1.7 4x4 8v 91g

Comment

Е тогава знае ли някои куде е проблема за парното ? А сега още един преден ляв носач днес, абе ужас изкриви се от един болдюр нали има сняг та и даржавата все е изненадана знае ли някои колко срува нов или втора употреба загази се как се сменява сложно ли е . Видя ми се че е много мек защото леко се удари колата .Едва едва я прибрах свалям гумата а носаяа се изкривил в задната кривка към купето
          Винаги може и по зле!!

Comment

Термостата си смени и парно ще имаш
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

еииии мойе да е от това ама са да оправя носача
              Винаги може и по зле!!

Comment

Първоначално публикувано от MrXzender
                33 почти няма парно ,а за вентилация да не говорим
                Първоначално публикувано от shadow Boxer
                нещо си в гешка само на по старите 33 до колкото знам е кофти но след 91 си е супер
                заповядайте и двамцата да видите стара 33-88г. дали нема парно
                п.с.бат Венци рулира
                ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

Първоначално публикувано от Kostadin
                  заповядайте и двамцата да видите стара 33-88г. дали нема парно
                  твойта 33 от междинните ли е: радиаторчето в коша, таблото от новите?

Comment

Първоначално публикувано от aav
                    твойта 33 от междинните ли е: радиаторчето в коша, таблото от новите?
                    ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
                    ALFA ROMEO 33 1.5 TI

Comment

да споделя едно нещо относно парното на 33 ,спринт,сюд и техните производни,значи забелязал съм че проблема не е в парното а във вентилатора към парното.топло си има но неможе да навлезе като хората в купето точно заради вентилатора който духа прекалено слабо.на дълги разстояния проблема след 15 минути е отстранен но на къси малшанс

Comment

бате напълни си само радиаторчето с Mr. Muskolo нека да кисне 20тина минути и го източи
                        и си имаш ново парно

Alfetta GTV 2000TS 87г. Alfa Romeo 164 2.0TS 91г. Alfa romeo 155 1.8TS 93г. Honda VFR400 NC24

Comment

Първоначално публикувано от MrXzender
                          забелязал съм че проблема не е в парното а във вентилатора към парното.топло си има но неможе да навлезе като хората в купето точно заради вентилатора
                          аре да се научиме да четеме а?

Comment

бе и при мен духаше слабо, ама като напръсках потенциометъра на вентилатора с контактен спрей са не мога си държа очите отворени. Толкова силно духа.

А по въпроса за "слабото" парно на 33 .... аде стига с митовете за скапаните 33-ки, а?
                            Все едно отивам при майстор голфаджия.
                            Какво ли не съм чувал за тези 33-ки включително, че не бива да включвам отоплението на задното стъкло, защото се пукало. Ай сиктир!
                            Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

Специално ще дойда на следващата среща за да демонстрирам слабото и студено парно на пустите му 33-ки. Както и митовете за скапаните трансмисии, течовете между двигателя и скоростната кутия, капсулованите боксери и прочее....
                              Alfa 33 IE 1.7 8v 1993

Comment

Working...
                              X